Russian Roulette

It's a game and you're playing with fire.

Back to life

Idag är det onsdag och idag är det lill-lördag. Hade jag haft semester hade jag garanterat firat detta med en öl eller två (läs: minst fem), men det har jag ju inte. Varför har jag inte det? Jo, det ska jag svara på - Det beror på att livet är orättvist (speciellt just idag med tanke på att min bästa vän åkte tillbaka utan mig till vårt paradis i Spanien). Om jag inte hade älskat henne så mycket som jag gör hade jag önskat konstant regn eftersom jag inte kan unna andra människor någon form av lycka eller välgång.
 
En annan ska väl inte klaga egentligen, jag har ju annat att vara glad över (under denna tid var jag iväg och tömde diskmaskinen i 10 minuter och funderade på vad jag egentligen hade att skriva som ett konkret exempel). Jag kom på att jag faktiskt har fått träffa mina underbara kollegor/vänner igen efter semestern (team Beta - I fucking love you). Idag fick jag dessutom dagens ros av en okänd kvinna på Twitter för ett väl utfört arbete och det gjorde min dag. Min egen ros ger jag även tillbaka till den okända kvinnan. Man brukar ju säga; What you give is what you get.
 
I övrigt rullar ju allt på, förutom jag då. Jag rullar inte alls varken på eller fram längre (varning; ironi). Min fot har dock börjat ge vika efter min hårda träning och jag har haft ont i den till och från i två veckors tid, men det hindrar mig inte ännu. För att fira detta fantastiska träningsmirakel, som varken jag eller garanterat någon annan heller, trodde skulle kunna komma för ett halvår sedan när jag hellre tog hissen än att gå 10 trappsteg, har jag unnat mig lite nya kläder (unnat och unnat var väl kanske att ta i, jag passar ju inte i hälften av mina kläder längre). Nu har jag byxstorlek som en 14-åring om man ska gå efter Smartguy's storleksguide när man har 27 i midjan. Den fråga jag då ställer mig är hur fet man i så fall är nu för tiden vid 18 års ålder? Är man en 35:a? Hur som haver, skippa moralsnacket och låt mig njuta. Jag mår skitbra och trivs mycket mer med mig själv och det är egentligen det bästa och var även mitt mål, oavsett storlek och kroppsform. That's the thing.
 
Inlägget avrundas härmed med en ypperligt härlig låt av Showtek och inget annat. Njut.
Just let me listen to my music, and fuck you.