Russian Roulette

It's a game and you're playing with fire.

Söndagsångest - Vad är det?

Nu sitter jag här, söndagen den 29 juli 2012. En söndag då jag vanligtvis skulle ha haft någon form av söndagsångest om det hade varit vilken annan söndag som helst. Men inte denna gång, nu är det nämligen en helt ångestfri söndag - Söndagen innan min semester börjar på riktigt imorgon. Efter en hel sommars slit och väntan är det äntligen dags att få vara ledig en månad framöver och bara leva utan några måsten. Jag kommer att försöka göra allt jag kan för att göra så lite som möjligt, vilket inte kommer bli så överdrivet svårt att klara av.
 
Denna semester har jag inget stort planerat. Det blir ingen resa som de senaste åren (vilket jag ångrar nu efter att ha fått veta att min bästa vän och resekamrat ska åka tillbaka till samma underbara hotell i Spanien som vi bodde på förra året tillsammans med sin karl - Inte OK!). Allt jag ska göra denna sommar kommer med andra ord att ske spontant och jag tror att det blir bra så.
 
Jag hoppas att alla andra av mina kära kollegor som också gick på semester samtidigt som mig, eller som redan är på semester sedan tidigare, får ett par jävligt härliga veckor framåt. Och till er andra som kommer tillbaka till jobbet imorgon vill jag hälsa följande;

Jag ska ta ett glas vin för er ikväll, era stackars satar.