Russian Roulette

It's a game and you're playing with fire.

I'm back. For good?

Nu är jag tillbaka i bloggträsket igen och den här gången ska jag väl försöka att stanna här också. Jag har inte haft varken ork eller lust att hålla igång tidigare, men den här gången har jag bestämt mig för att faktiskt ge det ett ordentligt försök. Jag kommer dock enbart att skriva när jag har något vettigt (åtminstone vettigt för mig) att få ur mig, detta innebär alltså att jag inte alltid kommer att skriva. Har jag inte skrivit, ja - Då har jag inget att säga.

Jag har som till synes valt att radera alla gamla inlägg som jag tidigare har skrivit, förutom just ett - Inlägget under detta. "Blacklisted" är ett inlägg som jag alltid går tillbaka till och läser när jag känner att det ibland känns tungt eller meningslöst vissa dagar. Inlägget kommer alltid att få ligga kvar, detta som en påminnelse till mig själv att aldrig hamna där igen och samtidigt en bärande grund till vad som formade mig till den jag är idag. Detta ger en mix av fientligt sinnelag och glädje på en och samma gång. Jag gillar det.

Vad har då hänt sedan sist?
Jag jobbar, jag äter, jag dricker och jag försöker att njuta så mycket jag bara kan, precis som vanligt. Samtidigt till råga på allt ger min mage ifrån sig ett gäng olika typer av emotioner till min stora förvåning. Varför? Ja, det är egentligen en helt annan historia och i själva verket är jag inte så värst förvånad, men historien låter vi dock vara outtalad tillsvidare.